Amazon, Kolay Gelsin Ile Yollarını Ayırdı Mı? Sürekli Aras Kargo Geliyor…

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan İsmail
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsmail

Tekno Çaylak
Arkadaşlar selam,

Son 1-2 haftadır dikkatimi çeken bir durum var, daha önce Amazon’dan verdiğim siparişler neredeyse istisnasız Kolay Gelsin ile geliyordu ve genelde ertesi gün elimde oluyordu. Gayet memnundum açıkçası. Ama son zamanlarda ne sipariş verdiysem Aras Kargo ile gönderiliyor.
Hızda biraz yavaşlama da var sanki, eskisi kadar düzenli değil.
Amazon, Kolay Gelsin ile çalışmayı bıraktı mı yoksa sadece bazı bölgelerde mi böyle oldu? Ben İstanbul Avrupa yakasındayım bu arada.
Aynı durumu yaşayan var mı? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Belki tamamen Aras’a mı geçtiler artık?
Kargo tercihleri de sipariş verirken görünmüyor artık, daha önceden çıkıyordu diye hatırlıyorum.

Benim de başta 3-4 siparişim üst üste Aras Kargo ile geldi, şaşırmıştım çünkü uzun süredir Kolay Gelsin ile sorunsuz teslimat alıyordum. Ama 2 hafta önce verdiğim bir sipariş tekrar Kolay Gelsin ile geldi. Büyük ihtimalle Amazon tarafında bir süreliğine dağıtımı Aras’a kaydırmışlardı ama şimdi Kolay Gelsin ile yeniden çalışmaya başladılar gibi görünüyor.

Belki sözleşmeler yenilendi ya da bölgesel dağıtım planı değişti. Kargo tercihi seçeneği artık görünmediği için kullanıcı olarak kontrol edemiyoruz maalesef. Umarım Kolay Gelsin kalıcı olur, hız ve teslimat açısından çok daha iyiydi.

kolay gelsin adı şirketin hiçte kolay olmuyor bana gelmesi adamlar 30k değerindeki cihazı gidip bir yere bırakmış gitmiş bulmakla uğraştım üstüne çok kötü bir firma benim gözümde.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri