Control %100 Türkçe Yama [Güncel Sürüm]

OyuncuRehberi

Yeni Üye
Selam millet,
Control’ü Türkçe oynamak isteyenler için %100 çalışan ve güncel bir Türkçe yama buldum, kurdum ve test ettim. Gözüm kapalı öneriyorum, çeviri kalitesi gerçekten çok iyi olmuş. Ana oyun + tüm DLC'ler (The Foundation & AWE) destekleniyor. Oyunun atmosferine cuk oturmuş, kafamda İngilizce çevirme derdi kalmadı 😄

control-turkce-yama.webp

📥 Yama Dosyası:
🔗 Türkçe Yamayı İndir
🧪 Virüs Taraması:
🔗 VirusTotal Sonucu
📌 Çeviri Ekibi: Aura Çeviri

🛠️ Kurulum Adımları :
  1. İndirdiğiniz arşiv dosyasını açın (WinRAR vs.).
  2. İçinden çıkan data_packfiles klasörünü oyunun kurulu olduğu klasöre yapıştırın.
    • Steam:
      C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Control
    • Epic Games:
      C:\Program Files\Epic Games\Control
  3. Üzerine yazma uyarısı çıkarsa “Tümüne Evet” deyin, sıkıntı yok.
  4. Oyunu açın, altyazıları etkinleştirin ve İngilizce dili seçili olsun. (Yama İngilizce dosyaların üzerine yazıyor.)
  5. Keyfini çıkarın 🎮

Yama tamamen ÜCRETSİZ ve Oyunun hikayesini daha iyi anlamak isteyenler için birebir oluyor. Ben Epic versiyonunda sorunsuz kullandım, Steam’de de test eden varsa aşağıya yazsın. Soru/yardım gerekiyorsa konu altına yazabilirsiniz, elimden geldiğince destek olurum.
Bu paylaşım tamamen bilgilendirme amacıyla yapılmıştır. Burada yer alan dosya bağlantıları, içerikler ve yönlendirmeler üçüncü parti kaynaklara aittir. Forum yönetimi ve paylaşımı yapan kullanıcı, bu içeriklerin kullanımından, dağıtımından veya doğabilecek herhangi bir yasal sorundan sorumlu değildir.
Oyunun tüm hakları Remedy Entertainment ve 505 Games gibi ilgili yayıncılara aittir. Türkçe yama, oyunun resmi içeriğine müdahale etmeden yalnızca kullanıcı deneyimini artırmak amacıyla oluşturulmuştur.
Telif hakkı içeren bir durum söz konusuysa, ilgili hak sahipleri talep ettiğinde içerikler derhal yayından kaldırılır.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri