Merhaba arkadaşlar sizinle burda e ticaret ve e alışveriş ile ilgili konuşacağız. Biliyorsunuz ki bir çok ticaret sitesi var; trendyol, amazon, hepsiburada, n11, çiçek sepeti, alibaba gibi birçok site var. Bu sitelerin başta gelen özellikleri güvenilirlik, kolay arayüz, ödeme seçenekleri, ve satıcıların güvenirliği ve ürünlerinin kalitesi vs. gibi özellikleri sağlığın sitelere güvenebilir ve istediğiniz gibi alışveriş yapabilirsiniz. Ek olarak sizin için temu sitesini araştırdım ve acikyalacam. Öncelikle temu ya güvenebilirsiniz ama nasıl güvenebilirsiniz. Bu siteye kartlarınızı ve bunun gibi bilgilerinizi girmenizi tavsiye etmem ama ürün ve satın alma konusunda güvenmek sizin elinizde kalmış ben 2 kere alışveriş yaptım ödeme doğru bir şekilde alindi ve ürünlerde elime ulaştı ama kalite konusunda aynı şeyi söyleyemem ve birde vergi var 1000 tl,başına 200 tl fln vergi alıyorlar ve en az 1000 TL'lik alışveriş yapılması gerekiyor tek seferde bukadar ama alışveriş yapacaksanız kendinizde bir araştırın derim.