Gerçekten Aviator Hilesi Var Mı?

HighStakesHarun

Yeni Üye
Selamlar herkese,
Son zamanlarda çevremde sıkça “aviator hilesi bulmuşlar” muhabbeti dönüyor. Oyunu uzun süredir oynayan biri olarak kafamda büyük bir soru işareti oluştu. Gerçekten aviator hilesi diye bir şey var mı, yoksa sadece efsane mi?

YouTube'da dolanan videoların çoğu sahte gibi. Bazılarında uygulamaya müdahale ediliyor ama root erişimi istiyor, ki bu da çoğu kullanıcı için zaten riskli bir iş. Hatta bazı Telegram gruplarında "aviator hilesi satıyoruz" diye dolandırıcılık yapıldığına da denk geldim.

Teknik olarak Aviator’un mantığı rastgele sayı üretimine dayalı ve server-seed şifrelemeli çalışan bir sistem diyenler de var. Yani mantıken aviator hilesi mümkün değil gibi. Ama yine de bu konuda deneyim sahibi olan biri varsa, net ve teknik bir cevap verirse çok iyi olur, hep beraber kazanalım bari kaybetmekten yoruldum.

Merhaba hocam,
aviator hilesi gibi yazılımlar scam yazılımlardır, dolandırıcılıktır. kumar insani bitirir bulaşmayın, yasa dışı kumar x2 bitririr.

Teknik tarafta şöyle bir durum var: Aviator benzeri oyunlar RNG + server seed mantığıyla çalışır. Sonuç server’da üretilir, kullanıcı sadece sonucu görür. Client tarafında yapılan müdahale oyunu etkilemez. Root isteyen uygulamalar zaten başlı başına risk.

“Hile” diye dolaşan şeylerin çoğu ya tahmin botu ya da düz dolandırıcılık.

Aviator tarafında gerçek bir “hile” olduğunu sanmıyorum. Oyun sunucu taraflı çalışıyor ve sonuçlar kullanıcıdan önce belirleniyor diye biliyorum. Yani telefona apk kurarak ya da script çalıştırarak sonucu değiştirmek mümkün değil. YouTube’daki videoların çoğu demo veya montaj.

Telegram’daki “%100 kazanç botu” diyenlerin neredeyse hepsi para tuzağı. Deneyen arkadaşım oldu, bot dedikleri şey rastgele çarpan söylüyor sadece.

Şöyle düşünmek lazım: Eğer gerçekten çalışan bir aviator hilesi olsaydı oyun firması o açığı saatler içinde kapatırdı. Çünkü doğrudan para kaybı demek. Bu yüzden internette dolaşan “kesin taktik”, “garanti çarpan” tarzı şeylere pek güvenmemek lazım.

Strateji olur, risk yönetimi olur ama hile kısmı bana da şehir efsanesi gibi geliyor.

He he adamlar enayi zaten öyle bir yazılım vs olsa kendileri hesaplar açar oyunlara basarlardı kumarın her türlüsü kötü siktir edin böyle şeyleri.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri