Gta San Andreas Mobil Hile Kodlarını Nereden Bulabilirim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Keeper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Keeper

Yeni Üye
GTA San Andreas'ın mobil sürümünde kullanılabilen tüm hile kodlarını toplu halde bulabileceğim güvenilir bir kaynak var mı? Çalışan hileleri denemek istiyorum ama farklı yerlerde farklı listeler var. Kullanan ya da bilen varsa paylaşabilir mi?

GTA San Andreas’ın mobil sürümünde hile kodları, PC sürümüne göre biraz farklı işliyor çünkü mobilde klavye kullanımı olmadığı için doğrudan hile kodları giremiyoruz. Ancak bazı modlar ve dış kaynaklı araçlar sayesinde hileleri mobilde de kullanmak mümkün. Denediğim ve işe yarayan kaynakları paylaşmak istiyorum.
  1. GTA: SA CLEO Mod – Bu mod, mobil sürüme klavyedeki gibi hile yazmanı sağlar. CLEO scriptleri ile birçok klasik hileyi aktif hale getirebiliyorsun (örneğin, ölümsüzlük, sınırsız cephane vs.).
  2. GTASnP – Bu site, hazır save dosyalarıyla birlikte sana hileli oyun başlangıçları sunuyor. İstersen güçlü silahlarla ya da sınırsız parayla başlatan bir save dosyası indirip kullanabilirsin.

Dikkat etmen gereken şey, bazı sahte kaynaklarda zararlı dosyalar olabiliyor ve hem bilgilerinizin üçünçü kişilerce calınmasına hemde oyun hesabının yasaklanmasına yol açabilir. CLEO Mod’un güvenilir kaynaklardan indirilmesine özellikle dikkat et. Benim kullandığım ve işe yarayan kaynak şu sitedeydi:

Son olarak, hile yaparken oyundan atma sorunu yaşayan olursa, bazen fazla hile kullanımı oyunun stabilitesini etkileyebiliyor, bu yüzden her seferinde birkaç tanesini denemekte fayda var. 😊

Umarım işine yarar, iyi oyunlar!

Önermiyorum benim oyunumu hiç ettiği yetmezmiş gibi telefon kasmaya başladı hile ile alakalı olabilir mi emin değilim ama iyi ki bankacılık vs yüklü değildi telefonda, tablet gibi kullanıyordum.

merhabalar,
hile ile ilgili paylaşımı arkadaş yapmış ama uyarı yapayım oyunun içine edebiliyor, hikaye vs geçtim cidden sapıtıyor oyun ve güvenlik zafiyeti ortaya çıkarıyor virüs vb olması olası.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri