KasYapBoz34
Yeni Üye
- 14 Nis 2025
- 1
- 0
Selam beyler, son zamanlarda internette "Hanma metodu" diye bir şey dolanıyor. Kemiklerde mikro kırıklar oluşturarak boy uzamasına yardımcı olduğundan bahsediliyor. Youtube’da birkaç içerik gördüm ama tam olarak bilimsel mi yoksa pazarlama mı anlayamadım.
Kitap veya rehber gibi bir şey hazırlamışlar, fiyatı 50-100 TL civarıydı. Direkt almak istemedim çünkü içinde ne var ne yok bilmiyoruz. Gerçekten işe yarayan bir yöntem mi yoksa tamamen ticari bir şey mi merak ettim.
Aranızda bu metodu deneyen, araştıran ya da en azından bu tarz sistemlerle ilgili bilgisi olan var mı? Sporla ya da stretching ile desteklenerek işe yarar mı mesela? Her fikir değerli olur.
Boş yorum yapmayın lütfen, ciddi ciddi bilgi arıyorum bu konuda. 🙏
Kitap veya rehber gibi bir şey hazırlamışlar, fiyatı 50-100 TL civarıydı. Direkt almak istemedim çünkü içinde ne var ne yok bilmiyoruz. Gerçekten işe yarayan bir yöntem mi yoksa tamamen ticari bir şey mi merak ettim.
Aranızda bu metodu deneyen, araştıran ya da en azından bu tarz sistemlerle ilgili bilgisi olan var mı? Sporla ya da stretching ile desteklenerek işe yarar mı mesela? Her fikir değerli olur.
Boş yorum yapmayın lütfen, ciddi ciddi bilgi arıyorum bu konuda. 🙏