Instagram Hesap Açarken Hata Veriyor

Serkan34

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba,

Mevcut bir Instagram hesabım var ama ek olarak yeni bir hesap açmak istedim. Fakat işlem sırasında sürekli hata alıyorum. Özellikle son günlerde birçok kişi aynı durumdan şikâyet ediyor gibi gördüm.

Benim yaşadığım sorun şu şekilde:

• "Instagram yeni hesap açamıyorum" uyarısı alıyorum.
  • Uygulama bazen donuyor ve "Instagram hesabı açamıyorum" şeklinde hata veriyor.
  • Tarayıcıdan denediğimde de "İnstagrama kayıt olamıyorum" uyarısı ile karşılaşıyorum.
  • Uygulama üzerinden "Instagram hesap oluşturamıyorum" hatası geliyor.
  • Kısacası yeni Instagram hesabı açamıyorum ve bu durum can sıkıcı hale geldi.
Bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar var mı? Çözüm bulan olduysa paylaşırsa çok sevinirim. 🙏

Ben de geçen hafta aynı sorunu yaşadım. Sürekli "Instagram hesabı açamıyorum" hatası veriyordu. Çözümü şöyle buldum:

1. Uygulamanın önbelleğini temizledim. (Android’de Ayarlar > Uygulamalar > Instagram > Depolama kısmından)
  2. Son sürümü yükledim.
  3. Yeni hesap açarken farklı bir e-posta adresi kullandım.

Bunları yaptıktan sonra hesap açabildim. Denemeni tavsiye ederim. 👍

Hocam merhaba araştırmalarıma göre ve sosyal medya uzmanı arkadaşıma sorduğumda bunun sebebinin aynı telefon numarası ile çok fazla hesap açılmış olmasıymış.
  • Yeni bir numara girdim, anında kayıt oldum.
  • Ayrıca VPN açıkken deneme, hata verebiliyor.
Instagram son dönemde aynı cihazdan çok fazla hesap açılmasını sınırlıyor. Eğer mümkünse farklı cihazdan giriş yapmayı da deneyebilirsin.

Ben "instagram hesap oluşturamıyorum" hatasını çözdüm. Şöyle yaptım:

• Önce tarayıcıdan (Google Chrome üzerinden) kayıt olmayı denedim, uygulamadan değil.
  • Telefonumda saat/tarih yanlış görünüyordu, onu düzelttim.
  • Son olarak farklı bir kullanıcı adı seçtim çünkü bazen sistem engelleyebiliyor.

Şu an yeni Instagram hesabım sorunsuz açıldı. fake hesapların şifresini unuttukca böyle sorunlarla karşılaşıyoruz ah ah nelerle uğraşıyoruz ya.

Bir cihazdan birden fazla hesap acilinca artik bu hatayi veriyor hocam

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri