Instagram Için Güvenilir Takipçi Satın Alma Sitesi Arıyorum

MasonLider

Yeni Üye
Instagram hesabım için bir miktar takipçi satın almak istiyorum ama piyasada çok fazla site var ve hangisi güvenilir, hangisi bot dolu anlamak zor. Daha önce bu tarz bir hizmet almış olan var mı? Gerçek görünümlü, kalıcı ve hesabın etkileşimini düşürmeyecek bir yer arıyorum. Tavsiyesi olan yazsın lütfen.

Hocam her panelin her servisi aynı kalitede olmuyor a smm panel x hizmetinde iyiken b smm panel y hizmetinde berbat olabiliyor tamamen test ederek anlık alınabilecek bir karar ama sitemize sponsor olanları tercih edebilirsiniz diye düşünüyorum sitemizdeki sponsorların servisleri hakkında kötü yorum yok ancak türkiyede her hizmet için kötü yorum yapılır ama iyi yorumlar fazla dile getirilmez, bu yüzden panellere para yatırıp hizmet alabiliyorsanız küçük küçük ödemelerle test ederek deneyin takipcilere bakın fake, bot vs durumları nelerdir. fake takipci satan paneller veya bot takipci satan panellerde fiyatlar farklı olabiiiyor vede telafili takipci hizmeti veren paneller ve hizmetlerde var göz gezdirin ama son zamanda kullan biri varsa smm panel onun önerisini almak daha iyi olur.

Ben de geçen ay aynı durumdaydım, denemek için bir yerden az miktarda takipçi satın aldım ama 2 gün sonra yarısı silindi. O yüzden güvenilir yer bulmak gerçekten zor. Kalıcı ve etkileşimli takipçi için genelde "organik gönderim" yapan sitelere yönelmek lazım ama fiyatlar da ona göre yüksek oluyor. Direkt panel yerine, müşteri desteği olan, yorumları açık ve eski olan sitelere bakmanı öneririm. Bot dolu olanlar hem etkileşimi düşürüyor hem de algoritmaya zarar veriyor.

Ben de bir dönem “şu etkileşim biraz artsın da insan içine çıkalım” diye düşündüm, 1-2 yerden takipçi almıştım. Ama söyleyeyim, piyasa tam mayın tarlası... 10K yazıyorlar, 3 günde 5K’sı gidiyor, kalan da profil resmi bile olmayan bot hesaplar oluyor 😅

En azından şöyle bir tavsiye vereyim:
  1. Takipçileri bir anda değil, yavaş yavaş gönderen yerleri tercih et.
  2. Gerçek kullanıcı gibi görünen, hikâye izleyen vs. hesapları sağlayan siteler biraz daha pahalı ama değer.
  3. Etkileşimi arttıran (yorum, beğeni) kombin paketleri daha mantıklı oluyor çünkü sadece takipçi artışı Instagram için şüpheli olabiliyor.

Ben sonrasında tamamen organik büyümeye döndüm ama hâlâ aklımda “şu site gerçekten iyiydi” dediğim bir yer varsa mesaj atarım. Açık açık reklam gibi olmasın şimdi burada 😄

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri