Kolsuz
Tekno Çaylak
- 8 Tem 2024
- 37
- 0
Merhaba arkadaşlar,
Bildiğiniz üzere Papara üzerinden kredi kartı limitini nakite çevirmek artık mümkün değil. Bu yöntem kapatıldığı için alternatif uygulamalar ve yöntemler hakkında bilgi almak istiyorum. Son zamanlarda hangi uygulamalar kullanılıyor?
Bazı forumlarda bahsedilen güncel yöntemleri araştırdım ve aşağıdaki alternatifler öne çıkıyor:
Teşekkürler! 🚀
Bildiğiniz üzere Papara üzerinden kredi kartı limitini nakite çevirmek artık mümkün değil. Bu yöntem kapatıldığı için alternatif uygulamalar ve yöntemler hakkında bilgi almak istiyorum. Son zamanlarda hangi uygulamalar kullanılıyor?
Bazı forumlarda bahsedilen güncel yöntemleri araştırdım ve aşağıdaki alternatifler öne çıkıyor:
- Altın Alım-Satımı:
- Kredi kartı ile gram altın alıp, daha sonra nakit olarak satabilirsiniz. Ancak makas farklarını ve komisyonları dikkate almak gerekiyor.
- Elektronik Para Transferi Uygulamaları:
- Papara kapandıktan sonra Mefete, Uption, Paycell, Nays, Param ve Payfix gibi uygulamalar öneriliyor. Ancak, bu platformların da kısıtlamaları olabileceğinden güncel şartlarını kontrol etmek önemli.
- Sanal POS ile Ödeme Alma:
- Güvenilir bir şekilde sanal POS üzerinden kredi kartı ile ödeme alıp, banka hesabına aktarım yapanlar var. Fakat bu yöntem için komisyon oranlarına dikkat etmek gerekiyor.
- Kripto Para Üzerinden Dönüştürme:
- Kredi kartı ile kripto para alıp, borsalar üzerinden satıp banka hesabına çekmek de bir seçenek olabilir. Ancak işlem ücretleri ve borsa kurallarını iyi analiz etmek lazım.
Teşekkürler! 🚀