hard

Bilgi Paylaşımcısı
Netflix tarafında fiyatlar iyice yukarı gitmiş durumda. Güncel paketlere bakınca olay net:
  • Temel (720p): 189,99 TL
  • Standart (1080p): 289,99 TL
  • Premium (4K): 379,99 TL
Yani artık “Full HD izleyeyim” desen 300 TL’ye dayanmış, 4K zaten ayrı seviye. Eskiden bu fiyatlara 2 platform alınırdı.
Paket farkları da klasik:
  • Temel: tek cihaz, düşük kalite
  • Standart: 2 cihaz, Full HD
  • Premium: 4 cihaz, 4K + HDR
Ama asıl mesele şu: içerik aynı içerik. Sadece kalite ve cihaz sayısı değişiyor.
Aile kullanımı zorlaştıktan sonra Premium bile eskisi kadar mantıklı gelmiyor. Tek başına kullanacaksan zaten pahalı, arkadaşla paylaşayım desen kısıt var.
Disney tarafında da benzer fiyat muhabbeti dönüyor, şu konuya da bakın:
👉 https://forum.gecbunlari.com/konu/d...m-350-tl-mi-reklamlisi-bile-para-istiyor.172/
Genel tablo: Netflix hâlâ en dolu platformlardan biri ama fiyat/performans eskisi gibi değil. Çoğu kişi artık sürekli açık tutmak yerine içerik gelince gir çık yapıyor 👍
Ekran görüntüsü 2026-04-19 213828.webp

Türkiye fiyatları gene usd olarak ucuz gözüküyor, ama bende almıyorum artık doğrusu içerik platformları kendilerini bitiriyorlar gibi veya piyasa tüketime doydu.

gereksiz olmaya başladı bu platformlar hem milleti gay felan yaptığı söyleniyor gardaş ben artık almıyorum hem para verip hem de ardımı dövdüremem için bilinç altıma film izleyerek ibnelikleri yerleştiremem. şakası bir yana çok fazla eş cinsel eğilimlere yer vermesinden rahatsız oldum ve iptal ettim kullanmıyorumda artık he ara ara güzel şeyler denk geliyor onlarıda arkadaşların hesaplarından izleyip çıkıyorum.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri