Ösym Yks Yerleştirme Sonuçları 2025 Açıklandı Mı? İşte Son Durum!

KybeLe

Yeni Üye
Arkadaşlar selam,

Bu yıl hepimizin merakla beklediği 2025 YKS tercih sonuçları sonunda açıklandı! ÖSYM, sonuçların 25 Ağustos 2025 Pazartesi sabahı saat 09:45’te erişime açıldığını duyurdu. Sonuçlara üzerinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi ile ulaşabiliyorsunuz.

📌 ÖSYM ayrıca sonuç belgelerinin basılmayacağını, sadece dijital olarak görüntüleneceğini açıkladı.
📌 Üniversite elektronik kayıtları 1–3 Eylül 2025, şahsen kayıt işlemleri ise 1–5 Eylül 2025 tarihleri arasında yapılacak.

Geçen senelere göre biraz geç açıklanmış olsa da artık herkes rahat bir nefes aldı diyebiliriz. 🙌 Siz sonuçları öğrenebildiniz mi? Yerleştiğiniz bölümlerden memnun musunuz?

Sabah siteye zor girdim ama sonunda yerleşmişim 😍 Çok mutluyum. Elektronik kayıtlar hemen başlıyormuş, aman tarihi kaçırmayın arkadaşlar.

Benim tercihlerim olmadı maalesef… Ek tercih sürecini bekleyeceğiz. Umarım boş kontenjanlar iyi olur.

Tıp bölümleri tamamen dolmuş deniyor. Bu sene puanlar gerçekten çok yüksekti. Umarım ek tercihlerde bir şans daha çıkar.

Site çöker diye düşünmüştüm ama hızlı açıldı. İstediğim mühendislik gelmiş, seneye herkese bol şans diliyorum.

Ben sonuçları sabah 09:45’ten sonra gördüm. Sistem yoğun ama açılıyor; ykssonuc.osym.gov.tr’den girdim. Kayıtlar 1–5 Eylül, e-kayıt 1–3 Eylül diye geçiyor; kaçırmayın derim.

İstediğim bölüm gelmedi, ek tercih bekliyorum. ÖSYM henüz tarih açıklamadı; kılavuzla gelecek. Genelde kayıtların ardından eylülün ilk/ikinci haftası başlıyor.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri