Pes 13 Güvenli Şekilde Nereden Indirilebilir?

RetroFutbolcu

Yeni Üye
Selam millet,

Bir süredir nostalji yapıp PES 2013 oynamak istiyorum ama iş biraz sıkıntılı. Netten indirdiğim çoğu setup dosyasında antivirüs (Kaspersky, Malwarebytes, ESET) sürekli virüs uyarısı veriyor. Açıkçası güvenemiyorum, haliyle kurmaya da cesaret edemedim.

Korsan linklerle uğraşmak istemiyorum. Orijinal ya da güvenilir bir kaynaktan edinmek istiyorum ama neredeyse hiç düzgün bilgi bulamadım.
  • CD Key satan siteler var, ama güvenilir mi emin değilim.
  • Türkiye’de ikinci el ya da orijinal disk satan bir yer bilen var mı?
  • Ya da PES 13’ü sorunsuz kurabileceğim başka bir yöntem?
Bu konuda deneyimi olan varsa paylaşabilir mi? Hem güvenli hem de virüssüz bir çözüm arıyorum.

Sahibinden ve Letgo’da arada orijinal diskler çıkıyor. Biraz araştırınca kutulu, temiz versiyon yakalayabiliyorsun. Hem kafan rahat oluyor hem de nostalji tadı ayrı oluyor. CD key satan sitelere ben hiç güvenemedim, çoğu zaten ya çalışmıyor ya da sahte çıkıyor.
Steam tarafında PES 2013 yok ama bazen eski sürümler için paketler oluyor, onlara bakabilirsin. Bir de eBay gibi yerlerden yurtdışı disk alabilirsin, biraz bekletiyor ama kesin çözüm.
En sağlıklısı ikinci el orijinal disk kovalamak. Hem koleksiyonluk oluyor hem de “virüs mü bulaşır?” derdi kalmıyor. 👍

Bir arkadaş Steam’de PES 2013 gördüğünü söyledi ama fiyatının çok pahalı olduğunu söyledi.
Steam veya Origin gibi resmi platformlarda güvenli PES 2013 satın alma hâlâ mümkün mü?

CD key satan site önerisi olan var mı?
“Bu site güvenilir mi, risk olur mu?” diye düşünenler yazsın 👇

Belki PES 2013 bulamazsak bile eski PES koleksiyonları veya remastered sürümleri var mı?
Steam / Epic gibi platformlarda orijinal ve güvenli alternatifler öneren varsa yazsın 🔥

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri