Trendyol Indirimleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan February
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

February

Yeni Üye
Trendyolda En uygun ve ucuz şeyler indirimde olan ürünlerdir Trendyol Indirimlerinden Yararlanmak için Takip etmek Ve gözlemcisi olmak gerekir talip ettiğinize değer şekilde Ürünler de karşınıza çıkabilir belki daha da iyileri.

Evet bende favorilerime ekleyerek indirime giren ürünleri takip edip alım yapıyorum

Trendyolda En uygun ve ucuz şeyler indirimde olan ürünlerdir Trendyol Indirimlerinden Yararlanmak için Takip etmek Ve gözlemcisi olmak gerekir talip ettiğinize değer şekilde Ürünler de karşınıza çıkabilir belki daha da iyileri.
Doğru söylüyorsun her zaman takipte kalmalıyız eğer uygun fiyat istiyorsak.

Trendyolda indirimler güzel oluyor sepete eklediğim ürünler indirime girince alıyorum hemen ve ürünlerde sıkıntı çıkınca iade yapılıyor paramız ise geri yatıyor hesaba ilgili satıcılar bile var

trendyol surekli indirim yapan guzel bir yer, saticilari takip etmek bize indirim saglar

Trendyol un indirimleri sürekli takip etmek isterim buradan paylassaniz gerekli haberleri bizde takip ederiz şimdiden emeğinize sağlık

Trendyol indirimlerden faydalanabilmemiz için link verebilir misiniz

Trendyoldaki indirimleri takip ediyorum sürekli indirime girince hemen stok yapıyorum çok avantajlı oluyor indirimden almak

Çok doğru ben sürekli indirimleri takip ediyorum ve alacağım ürünleri daha uygun fiyata alma fırsatı bulmuş oluyorum ☺️

merhaba suan ındırım kodu varmı acaba aktıf olarak..

Vallahi bende trendyol indirimlerini takip ediyorum özelikle teknoloji ürünlerindeki indirimleri

Çok doğru, iyi indirimler oluyor. Ancak sık sık takip etmek gerekiyor.

Evet bende favorilerime ekleyerek indirime giren ürünleri takip edip alım yapıyorum

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri