Turk.net Ücretsiz 1 Ay Internet Veriyor!

Mazınnn

Tekno Çaylak
IMG_0093.png

Merhaba arkadaşlar eğer turk.net internet altyapisi kullanacaksanız vereceğim davet kodu ile üyelik işlemlerini tamamlarsaniz 1 ay fatura ödemeden ücretsiz kullanım süresi veriyor.
Herhangi bir sorun olmamasi acisidan üyelik asamasinda davet kodu ile üyelik yaptiginizi ve kampanya sartlarinin aktif olduğunu teyitleyin.

Davet kodu alanina gireceginiz kodu : YLB90LS47XLS
Link ile üyelik : https://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=YLB90LS47XLS

IMG_0094.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ekli dosyayı görüntüle 17

Merhaba arkadaşlar eğer turk.net internet altyapisi kullanacaksanız vereceğim davet kodu ile üyelik işlemlerini tamamlarsaniz 1 ay fatura ödemeden ücretsiz kullanım süresi veriyor.
Herhangi bir sorun olmamasi acisidan üyelik asamasinda davet kodu ile üyelik yaptiginizi ve kampanya sartlarinin aktif olduğunu teyitleyin.

Davet kodu alanina gireceginiz kodu : WCG53LN97DSG
Link ile üyelik : https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=WCG53LN97DSG

Arkadaşını TurkNet’e getir, her ikinizin de interneti 1 ay ücretsiz olsun! Tıkla: https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=WCG53LN97DSG #ArkadaşınıGetir @TurkNet aracılığıyla

Ekli dosyayı görüntüle 18
Bende ev internetimi değiştirmeyi düşünüyorum bunu deneyeyim o zaman

Bende ev internetimi değiştirmeyi düşünüyorum bunu deneyeyim o zaman
Ben turk.net gigafiber kullaniyorum cok memnunum 1000mbit hat vaad ediyorlar 980-990mbit rahat görüyorum ve upload download simetrik yani 200mbit download verip 20 mbit upload vermiyor hat maksimum ne destekliyorsa onu veriyor müthiş bir şey dosya yukleme hizimda artmış oldu

Bu kampanya öğrendiğim çok iyi oldu hemen satın almaya gidiyorum Çok yararlı bir site sayenizde her şeyi öğreniyoruz ama gayet de iyi

Öncelikle kod için minnettarım güzel kampanya olmuş katılmayı düşünüyorum

Comnet kullanıyordum yaşadığım sorunlardan sonra bu tarz sağlayıcıları maalesef ki tercih ederken üçkez düşünüyorum sonumuz ne olacak diye elbette turk.net alt yapısı olsa düşünmem ama alt satıcı olarak verilen hizmetlerden artık korkuyorum.

Türkiye'deki evimde Turk.net kullanıyorum ve Turk.net iyidir bir çok sağlayıcıya göre ama kendi alt yapılarını alırsanız, 1000 mbit download / 1000mbit upload veriyor ve bu hızları veren başka bir firma görmedim. ara ara hatları dalgalanma yaşıyor ama o da olur beni etkilemiyor online oyun oynayanlar ancak fark eder onları.

Bulunduğum konuma gelirse kesinlikle bağlatırım, ancak şuanda 30mbit ile size bu cevabı yazıyorum ve gözlerim yaşlı.

Ben de geçen ay bu kodla geçiş yaptım, gerçekten ilk fatura gelmedi, "bir yerden kazık yedim mi" diye 3 kere kontrol ettim 😅 Altyapı uygunsa ve bölgenizde sıkıntı yoksa bence değerlendirin. Bağlantı hızı fena değil, arıza durumlarında da WhatsApp’tan bile hızlılar. Sadece başvuru sırasında kodun doğru girildiğinden emin olun, yoksa "ben şimdi kime ne anlatayım" moduna geçebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar 👋
Eğer TurkNet internet altyapısını kullanmayı düşünüyorsanız size güzel bir fırsat paylaşmak istiyorum.
TurkNet davet kodu ile üyelik yaptığınızda, ilk ay ücretsiz internet kullanabiliyorsunuz. Ben de bu kampanyadan faydalandım ve herhangi bir sorun yaşamadım.

✅ Kodu girdiğinizde 1 ay fatura ödemiyorsunuz.
✅ Üyelik aşamasında davet kodunun aktif olduğunu mutlaka teyit edin.

Kullanabileceğiniz davet kodu:
Direkt link: TurkNet Üyelik Sayfası

Bu şekilde hem siz hem de ben avantaj kazanıyoruz. Denemek isteyenler için gayet mantıklı bir seçenek 👍

Güncelleme geçeyim;
fiyatları çok yükseltmişler 5 ay daha sürem var sonrasında tekrar başka operatör bakacağım gibi duruyor internet hızları tarafında download / upload için bir sorun ve kötü bir deneyim olmadı ama peşin ödeme yapılmazsa 699 ₺ çok fazla bence peşin ödeme yapılırsa aylık 600 ₺ idi yanlış hatırlamıyorsam, zamanı gelince tekrar bakacağız. 1000mbit / 1000 mbit hız güzel fiyat tartışılır!

TurkNet’e geçmeyi düşünenler için davet kodu mantıklı, en azından ilk ay masraf olmuyor. Yine de başvuru sırasında kampanyanın aktif göründüğünü kontrol etmek önemli, sonradan sorun yaşanabiliyor.

Güncelleme olarak vereyim arkadaşımın yıllık fatura dönemi bitti 7.150 tl civarı bir tutar cıkıyor yıllık şuanda bakalım bu sene bize ne kadar çıkacak ve 3 taksit yapıyorlar.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri