Türk Telekom Müşteri Hizmetlerine Yönlendirmiyor

hatcekmez35

Yeni Üye
İyi pazarlar arkadaşlar.
Bugün sim kart puk ve pin bilgisi için Türk Telekom müşteri hizmetlerine bağlanmak için birkaç kez aradım ama telesekreter sürekli menüde dolaştırıyor, bir türlü temsilciye aktarmıyor. Normalde hız sorunu için görüşecektim fakat direkt bağlanma seçeneğini bulamadım.
Daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu? Özellikle internet hız problemi için müşteri temsilcisine en hızlı nasıl bağlanabilirim? Güncel tuşlama bilen varsa yazarsa sevinirim. Farklı bir numara ya da yöntem varsa da deneyebilirim.

Şu yolla ben genelde daha hızlı bağlıyorum, bazı bankalarda da buna benzer yöntemler var ya yeni ürün ya da büyük bir sorun ile ancak hızlı bağlanabiliyorsunuz müşteri hizmetlerine yoksa yapay zeka müşteri hizmetleri insanların sabrını test etmek için varlar!
444 1 444’ü ara ve Sesli yanıt gelince “müşteri temsilcisi” diye söyle (ya da 0’a basmayı dene)️ Olmazsa arıza / teknik destek menüsünden ilerle, oradan daha çabuk düşüyor Ben özellikle internet arızası yolunu seçince daha hızlı bağlandım. Direkt PIN/PUK deyince bazen otomatik sistemde tutuyor. Bir de sabah erken saatler veya gece geç saatlerde denersen bekleme süresi ciddi düşüyor.

Sen birde vodafone gör 🙂 ulaşsanda sorunun çözülmemesi için elinden geleni yapıyor bazı müşteri hizmetleri.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri