Ücretsiz Sms Onay Alınabilen Siteler Var Mı?

Okaliptus

Yeni Üye
Farklı platformlarda hesap açarken SMS onay kodu almak gerekiyor ama her zaman kendi numaramı kullanmak istemiyorum. Bazı sitelerin sanal numara hizmeti sunduğunu duydum, ancak hangileri güvenilir bilmiyorum. Ücretsiz veya uygun fiyatlı SMS onay hizmeti sunan yerleri kullanan var mı? Güvenilir ve sorunsuz çalışan bir platform önerisi olan paylaşabilir mi? Özellikle farklı ülkelerden numara desteği sunan veya sık kullanılan uygulamalarda işe yarayan servisler hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Daha önce bu tür bir hizmeti deneyimleyen varsa memnun kaldınız mı? Yasal sorun yaratmayacak site olması, bitcoin, usdt, tether, kripto para birimlerini kabul eden sms onay site olursa daha da iyi olur papara ile ödeme yapmak veya eft ile ödeme yapmak istemiyorum

Bu konudada benim de sorularım var yardımcı olabilir misiniz çok ihtiyacım olacak

Ücretsiz yok ama ücretli olarak yapılabiliyor, ama unutmayın o numaraya sms gittiği için hesabınıza sonradan erişimi kaybedebilirsiniz. adam tek kullanımlık şife ile veya şifre sıfırlama ile girebilir veya aynı numarayı başkası kiralayıp sıfırlama yapabilir.

Google üzerinden aratıp bakılan sitelerin çoğu patlak bulabilen varsa sevinirim bende arıyorum zamanında twilio, skype üzerinden yapıyorduk

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri