Valorant Hesabımın Gmaili Değiştirildi, Çalındı

selimk

Yeni Üye
Selam millet,
Dün akşam her şey normaldi ama bu sabah uyandığımda mail kutumda "Riot hesabınızın e-posta adresi değiştirildi" diye bir bildirim gördüm. Hesaba girmeyi denedim ama giriş yapamıyorum, büyük ihtimalle çalındı.

Hiçbir yere şifre falan vermedim, ama 2 adımlı doğrulama da açık değildi açıkçası, şimdi başıma patladı. Riot’un destek sistemine yazdım ama ne kadar sürede dönüş yaparlar bilmiyorum. Aranızda daha önce benzer bir durum yaşayan oldu mu? Bir şekilde hızlandırmanın yolu var mı ya da farklı bir yerden ulaşmak mümkün mü?

Hesaba az buz değil, 5K'ya yakın para yatırdım zamanında. Şu an ciddi moralim bozuk. Yardımcı olabilecek biri var mı? gerekirse ücret öderim.

Destek ekibi konuyu çözemiyorsa başkasının sosyal mühendislik harici hesabı alması mümkün değil bunu diyenlere paranızı kaptırmayın hocam geçmiş olsun.

Geçmiş olsun dostum, benzerini yaşadım, çok can sıkıcı 😓
Riot hesabım çalındığında ben de paniklemiştim ama destek sisteminden geri alabildim.
Yapman gereken:
  1. Riot Destek'e hemen ticket at (eski maili, oynadığın şampiyonlar, ödeme bilgileri gibi detayları yaz).
  2. Sabırlı ol, dönüşleri 1-3 günü bulabiliyor.
  3. Hesabı kurtarınca hemen 2 adımlı doğrulamayı aç.

Ekstra not: Twitter'dan Riot Support’a mention atarsan bazen süreci hızlandırıyorlar.
Ücret falan verme, Riot çözer. Yeter ki bilgi verirken net ol. Umarım en kısa sürede geri alırsın hesabı! 💪

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri