Büyük bir topluluğun parçası olma zamanı!

Sen de bu heyecana katılmak istemez misin? Hemen kaydol, eğlenceli sohbetler, yeni arkadaşlıklar ve paylaşılacak pek çok şey seni bekliyor!

Yeni Parfüm Alacağım: Dior Sauvage Mı Versace Eros Mu? Tavsiyenize İhtiyacım Var!

mertkaan

Yeni Üye
Herkese selam,
Bir süredir Armani Stronger With You kullanıyorum, artık sonlarına yaklaştım. Kokusu bana çok uydu ama açıkçası değişiklik zamanı geldiğini hissediyorum.
Bu hafta içinde yeni bir parfüm alacağım ama iki seçenek arasında resmen kaldım: Dior Sauvage mı Versace Eros mu?
İkisini de mağazada denedim ama kararsızlığım daha da arttı. Sauvage daha ferah ve gün boyu kullanılacak bir havası var gibi geldi, Eros ise daha yoğun, dikkat çekici bir etki bıraktı. Özellikle kış aylarında Eros daha mı iyi olur diye düşünüyorum ama yaz da geliyor sonuçta…
Kullanım tarzı olarak günlük kullanımda da işime yarasın istiyorum, sadece gece ya da özel günlerde değil. Kalıcılık ve fark edilirlik açısından hangisi daha başarılı olur sizce?

Dior Sauvage uzun süre kullandım, imkan var ise orjinalini alın, güzel kokar öneririm ama herkeste kullanmaya başladı, çakması çoğaldı sanki bedava veriliyormuş haline döndü, fazla para vermenin manası kalmadı ama güzel kokudur.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri