Furkan

Yeni Üye
Hattı bir başkasından kendi üstüme almam gerekiyor. Devir işlemi yaptıran var mı yakın zamanda?
2026 yılı için Turkcell bayisinde hat devir ücreti ortalama ne kadar tutuyor? Yeni hat açılışı gibi mi fiyat çıkarıyorlar yoksa daha düşük mü oluyor?
Taahhüt varsa ekstra cayma bedeli yansıtıyorlar mı, tarifeyi zorunlu değiştirtiyorlar mı onu da merak ediyorum. Son 1–2 ay içinde işlem yapan varsa ödediği tutarı yazabilir mi?

Vodafone hat devir işlemi yaptım 1.300 tl çayma bedeli çıkmıştı hat devrinde de para ödemedim ancak ek olarak sanki sıfır hat alıyorsunuz gibi devlet vergileri alıyormuş yanlış anlamadıysam faturayıda incelemedim ne yazıyor vs ama 12 ay taksit ile ödüyorum o da aylık 80-100 tl cıkıyor hala verginin vergisinin faturasını ödüyorum. vodafone hat devirini 2025 aralıkta yapmıştım, fazla zam gelmemiştir diye ümit ediyorum

Ben 1 ay önce yaptım hocam.
Turkcell bayide devir + vergiler dahil 900 küsur TL ödedik (950’ye yakındı). Yeni hat açılışı kadar pahalı değil ama eskisi gibi ucuz da değil.
Taahhüt bizde bozulmadı, cayma bedeli çıkmadı. Tarife de aynen devam etti, zorla değiştirtmediler. Ödemeyi bayide peşin aldılar.

Ben de 4-5 ay önce Turkcell tarafında hattı babamdan devir aldım. Devir ücreti tek kalem gibi görünse de içinde vergiler vs. oluyor. Biz bayide 950 TL civarı ödedik. Yeni hat açılışı kadar şişirmediler ama eskiye göre pahalı. Taahhüt varsa genelde bozulmuyor, bizde cayma çıkmadı. Tarife de aynen devam etti, zorla paket değiştirtmediler. Ödemeyi peşin aldılar.
Vodafone’daki gibi uzun taksitli vergi yansıtma bizde olmadı, ama bayiden bayiye ufak fark olabiliyor.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri