Disney+ Üyeliğini Yenileyeyim Dedim… 350 Tl Mi?! Reklamlısı Bile Para Istiyor 😩

hard

Bilgi Paylaşımcısı
Arkadaşlar selam,
Bugün Disney+ üyeliğim bitmiş, ben de "hadi yenileyeyim" dedim. Fiyatlara bir baktım, gözlerim doldu ama duygusal sahne değil sebebi…

👉 Reklamlı plan (yıllık): 1.949 TL
👉 Reklamsız plan (yıllık): 3.499 TL

Yani reklam izlemek için bile 2 bin TL’ye yakın para istiyorlar 😅
Reklamsız izlemek istersen zaten neredeyse bir PS5 parasına geliyor.

Eskiden aynı fiyata reklamsızdı, şimdi şampuan, araba, yoğurt reklamı eşliğinde dizi izliyoruz. Ne yapalım, siz ne yaptınız? Bu paralar verilir mi sence?

Disney+ İyice kullanılmaz hale geldi, ben şahsen yenilemiyorum artık içerik olarak kısıtlı ve değmiyor, aynı şekilde netflix'te artık aynı şeylerin devamına düşmeye başladı onuda iptal ediyorum yeni dikkatimi çeken birşey olduğunda üyelik alıyorum.

Bunlar böyle yaptıkca kaçak siteler ekmek çıkıyor, saçma sapan işler peşindeler biri paylaşımlı kullanmayı engeller üstüne bilgisayarda 2k çalıştırmaz biri gider reklam ekler. neyse kendileri böyle yaptıkca kendilerini bitiriyorlar haftada iki veya üç bölüm dizi bir iki adette film izlemek için bu paraları bunlara vermek mantıklı gelmediği için bende iptal ettim ekran süremde düşmüş oldu detoks yapıyorum paramda cebimde kalıyor kredi kartı kampanyası olmadığı sürece BonusFlaş, worldkart kampanyalarını kovalıyoruz.

Kötü bir haberim var ben yeni gördüm ama reklamlı paketi bile 249 TL Aylık, hem para ödeyeceğim hem reklam izleyeceğim çok saçma bir durum, almıyorum artık darısı netflixin başına onuda iptal edeceğim böyle saçma şey olmaz fiyatlar uçuk ve içerikte yok hadi onu geçtim DISNEY+ REKLAMLI paketi nedir ya çok sinnir oldum kaçak site önerecek var mı bets reklamı izlerim ama bunlara para kazandırmam! emeklerini koruyalım reklamsız dizi, film izleyelim diyoruz hem para ödeyip hemde reklam izleyeceksin diyorlar yok reklam izlemek istemezsende 10-12 usd öde diyorlar hangi ülkede 10-12 usd'ye satış yapıyor bu adamlar acaba?
Ekran görüntüsü 2026-03-16 134156.webp

Disney+ fiyatlar gerçekten uçmuş. Reklamlı paket bile ayrı tartışma konusu oldu, reklamsız zaten ciddi maliyet. İçerik iyi olsa belki tolere edilir ama bu seviyede fiyat artışı olunca insanlar doğal olarak alternatiflere kayıyor kaldı ki alternatif platformlarında fiyatları ve içeriklerde değmiyor bu içerik platformları iyice sacmaladı. hep tekrara düşüyorlar yeni ve izlerken keyif aldığım yeni bir yapım hiç olmadı.

netflixteki gibi ortak hesap yapılmıyor mu bunda?

Disney+ üyeliğini 3-4 günlük paylaşabilecek var mı?
Merhaba,
forumumuza hoşgeldiniz forumda hesap paylaşımı için bir kuralımız yok ama gene de hesaplarınızı paylaşmamanızı öneririz, tarafınıza özel mesaj üzerinden 1 Aylık Disney+ Üyeliği için kod gönderdim ücretsiz olarak kodu hesabınız ilgili yönergeleri takip ederek aktif edebilirsiniz, iyi günlerde kullanmanız dileği ile.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri