Dodurga Alacaatlı Güncel Durum 2026 | İmar, Emsal, Yol Ve Arsa Yatırımı

mavikedi34

Yeni Üye
Selam,
Bu tarafı takip eden var mı ya son durum ne oldu tam olarak? Bir süredir Dodurga Alacaatlı konuşuluyor ama herkes farklı bir şey söylüyor. Kimi imar tamam diyor, kimi daha bekler diyor. Emsal konusu da ayrı muamma. Yol işi (şu 50’lik bulvar) başladı diyen var, daha ortada bir şey yok diyen var. Fiyatlar da garip şekilde yerinde sayıyor gibi. Normalde bu kadar konuşulan yerde hareket olması lazım diye düşünüyorum. Ben uzaktan bakıyorum açıkçası, gidip gören ya da net bilgi alan varsa yazarsa iyi olur.
Özellikle son 1-2 ayda değişen bir şey var mı merak ediyorum.

Selam herkese, facebookta gördüm ve foruma yeni üye oldum. Bu bölgeyi çok duyuyorum ama tam anlayamadım, son durum nedir acaba?

Selam, ilk defa yazıyorum.
Ben de yeni bakmaya başladım açıkçası, herkes farklı konuşuyor. Net bilgi bulmak zor.

Selamlar, ben de bu bölgeyi takip ediyorum ama her kafadan ayrı ses çıkıyor emlakçılar çakıp geçme derdinde zaten
Gerçekten yatırım yapılır mı emin olamadım, bilgi almak için buradayım güncelleme oldukca lütfen benide bilgilendirin facebooktan bulup geldim.

Bölgeye geçen hafta gittim. Büyük bir hareket yok ama emlakçılar aktif, herkes ekmeğinde durum hakknıda güncelleme olursa lütfen benide etiketleyin veya pm atın.

durum tam olarak belli olmadan resmileşmeden, İmar işi netleşmeden buraya girilmez bence, he o zamanda fiyatlar ne olur ne biter bilmiyorum ama resmi bir evrağa vs ulaşamak zor gruptada çok söylenti var, kahvede de söylenti var yani sadece benim gördüğüm Çok söylenti var, net bir şey yok

Herkese selam, ben de yeni üye oldum. Bu kadar konuşulmasının sebebi ne tam anlayamadım, buranın böyle özel olmasının sebebi nedir?

Selamlar, uzun vadeli düşünülebilir ama kısa vadede çok belirsiz.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri