Keşfet

İnstagram Dm Kapatma: Mesaj Gelmesini Engelleme Rehberi

Kolsuz

Tekno Usta

Instagram DM Kapatma Nedir?​

İstenmeyen mesajlardan sıkıldınız mı? Instagram'da tanımadığınız kişilerden gelen rahatsız edici mesajları engellemek artık mümkün. Bu rehberde, Instagram DM kapatma işlemini nasıl yapacağınızı ve mesaj gelmesini nasıl engelleyeceğinizi adım adım anlatacağız.

Instagram'da istenmeyen mesajları engellemek mi istiyorsunuz? Instagram DM kapatma rehberimizle mesaj gelmesini nasıl durduracağınızı öğrenin ve profilinizi daha güvenli hale getirin.

Instagram, milyonlarca kullanıcının iletişim kurduğu bir platformdur. Ancak, tanımadığınız kişilerden gelen mesajlar zaman zaman can sıkıcı olabilir. Bu mesajları engellemek için Instagram DM kapatma işlemlerini uygulayabilirsiniz. Bu makalede, istenmeyen mesajları nasıl engelleyeceğinizi ve DM kutunuzu nasıl kapatacağınızı öğreneceksiniz.

İnstagram Mesaj Gelmesini Engelleme Nasıl Yapılır?​

İstenmeyen mesajlardan kurtulmak için aşağıdaki adımları izleyerek Instagram DM kutunuzu kontrol altına alabilirsiniz.

Adım 1: İnstagram Hesabınıza Giriş Yapın​

Öncelikle, Instagram hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir.

Adım 2: Rahatsız Olduğunuz Kişiyi Engelleyin​

1. Profiline Gidin: Mesaj göndermesini istemediğiniz kişinin profiline gidin.
  2. Üç Noktaya Tıklayın: Sağ üst köşede bulunan üç noktaya tıklayın.
  3. Engelle: Açılan menüden "Engelle" seçeneğine tıklayın. Bu şekilde, o kişi artık size mesaj atamayacak ve profilinizi göremeyecektir.

Adım 3: DM Kapatma Yöntemi​

Daha fazla takipçiye sahipseniz ve birçok istenmeyen mesaj alıyorsanız, DM kutusunu tamamen kapatmak en iyi çözüm olabilir.

1. Profilinize Girin: Instagram profilinize giriş yapın ve sağ üst köşede yer alan üç çizgiye tıklayın.
  2. Ayarlar: Açılan menüden "Ayarlar" seçeneğini seçin.
  3. Bildirimler: "Bildirimler" menüsüne girin.
  4. Direkt Mesajlar: Bu bölümde "Direkt Mesajlar" seçeneğine tıklayın.
  5. DM Kutusunu Kapatın: İstenmeyen mesajların gelmesini engellemek için "Kapalı" seçeneğini işaretleyin.

Adım 4: Sadece Takip Ettiklerinizden Mesaj Alın​

1. Takipçi Mesajları: Sadece takip ettiğiniz kişilerin size mesaj göndermesini istiyorsanız, "Takip Ettiklerim" seçeneğini seçin. Bu şekilde sadece tanıdığınız kişiler size mesaj gönderebilir.

İnstagram DM Mesajları Kalıcı Mıdır?​

Instagram DM mesajları, siz silmediğiniz sürece DM kutunuzda kalmaya devam eder. Sildiğinizde ise geri getirilemezler.

İnstagramdan Neden Mesaj Gönderemiyorum?​

Birine mesaj gönderememenizin birkaç nedeni olabilir. Karşı taraf sizi engellemiş olabilir veya DM kapatma işlemi yapmış olabilir.

İnstagram DM ile Grup Mesajlaşması Nasıl Yapılır?​

Grup mesajlaşması yapmak için mesajlaşmak istediğiniz kişileri seçerek bir sohbet alanı oluşturabilirsiniz. Bu şekilde grup mesajlaşmasına başlayabilirsiniz.

Instagram'da istenmeyen mesajlardan kurtulmak, birkaç basit adımla mümkündür. Bu rehberde öğrendiğiniz adımları takip ederek DM kutunuzu daha güvenli hale getirebilir ve sadece istediğiniz kişilerden mesaj alabilirsiniz. DM ayarlarınızı dilediğiniz zaman değiştirebilir ve ihtiyaçlarınıza göre özelleştirebilirsiniz.

harıka bır bılgılendırıcı oldu ssenın sayende yaptım eyvallah cok tesekkurleer

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri